+36 1 467 5517 info@mtm.callcenter.hu
Miért mi?

A Magyar Target-Pulzus Média Kutató Kft. 12 éves múltjával a legtapasztaltabb telemarketing cégek közé tartozik. Vállalkozásunk az évek során folyamatos fejlődésen esett át. Napjainkra az egyik legnagyobb, legmegbízhatóbb és legszélesebb portfoliót felmutató telemarketing céggé nőtte ki magát.

Az évek során tett erőfeszítéseknek köszönhetően a pár tíz fős call centerből immáron egy 4 telephellyel (Budapest, Nyíregyháza, Szeged, Miskolc) rendelkező, naponta több 10.000 beérkező hívást fogadó, egy évben több tízmillió kimenő hívást indító, a nemzetközivé válás kapujában lévő cégcsoport lett.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a minőségre és az adatbiztonságra. Ezeknek köszönhetően, ahogy referenciáinkból is kiderül, adott területen belül, magas presztízzsel bíró, egymásnak konkurens cégek is bizalmukba fogadtak minket, mivel a rendelkezésünkre álló technikai erőforrásainknak köszönhetőn egymástól 100%-os biztonsággal elkülöníthetőek a rendelkezésünkre bocsátott adatok és információk. Valamint a 4 telephelyünknek köszönhetően térbeli elkülönítésre is lehetőségünk nyílik.

Ezen megbízóink, nem utolsó sorban a gazdasági szempontokat is figyelembe véve, félretéve azon ellenérzéseiket, hogy adott esetben egy konkurens céggel egyazon épületen belül helyezkedjenek el, a tapasztalat, a rugalmasság és a minőség mellett döntöttek. Kiválóságunk mérőfokai ezek a cégek.

Napokon, órákon belül képesek vagyunk arra, hogy rendelkezésre bocsássuk azt a létszám mennyiséget, amennyi a Megbízó igényeinek kielégítéséhez szükséges.

Az ügyfélszolgálatok esetében például fontos a nagyfokú rugalmasság, mert 2-3 főről a többszörösére is bővíteni kellhet a létszámot ahhoz, hogy a szerződésbe vállalt szolgáltatási szintet tartani lehessen. Erre pedig csak azok a cégek képesek, ahol minden szinten a megfelelő tapasztalattal bírnak, valamint rendelkeznek akkora létszámmal, amely lehetővé teszi az összes megbízó párhuzamos, minőségi kiszolgálását.

A telesales kampányok esetében a felkészültség és a megfelelő humán erőforrás szintén nem hagyható figyelmen kívül. Egy hónap alatt akár két-háromszázezer rekord feldolgozására csak kevesen képesek.

A cégünk mérete, felszereltsége, a nálunk dolgozó munkatársak hozzáállása és tapasztalata lehetővé teszi, hogy ez Nálunk jöhessen létre.


Bejelentkezés / Regisztráció

E-mail cím:

Jelszó: