+36 1 467 5517 info@mtm.callcenter.hu
Bemutatkozás

A Magyar Target-Pulzus Média Kutató Kft.-t 1998-ban alapították abból a célból, hogy Megbízóikat hatékonyan, a legmagasabb minőségi színvonalon és a legfejlettebb telefónián alapuló technológiával tudják kiszolgálni.

Az elmúlt, több mint 10 év során, mindazoknak az ügyfeleinknek és munkatársaknak köszönhetően - akik a minőség mellett döntöttek - a fejlődés töretlen és egyre gyorsuló ütemet vett fel.

Cégünknél nem csak a budapesti telephelyen belül történt növekedés, hanem az ország területén belül is elkezdődött a terjeszkedés. Eredményes tevékenységünk okán a 2006-os év folyamán megnyitottuk nyíregyházi, 2009 tavaszán szegedi, valamint 2010-ben a miskolci telephelyünket, így növelve a munkaállomások számát 500 fölé.

Árbevételünk a 2002-es 236 millió Ft-ról 2008. év végére 1,2 milliárd Ft-ra nőtt. Jelenleg naponta közel 15.000 bejövő hívást kezelünk, illetve közel kétszer ennyi hívást indítunk.

A vezetők a megfelelő végzettséggel és támogató hozzáállásukkal segítik folyamatosan előre a céget. A „küzdőtéren” és a háttérben dolgozó munkatársak szinte kivétel nélkül operátorként is dolgoztak, így mindannyian rendelkeznek azokkal a tapasztalatokkal és kvalitásokkal, amelyek ahhoz szükségesek, hogy átlássák és megértsék a rájuk váró feladatokat és problémákat.


Bejelentkezés / Regisztráció

E-mail cím:

Jelszó: